VM 2022 – En härlig folkfest

Det är äntligen dags för VM igen och det kommer att bli en fantastisk folkfest i Qatar! Alla länder kommer att tävla för att vinna den prestigefyllda guldmedaljen. Det kommer att bli mycket spänning och action, och vi kan inte vänta på att se alla matcher.

Alla matcherna i VM 2022 - missa inte ett enda!

VM i fotboll är en av de mest efterlängtade händelserna var fjärde år. Alla länder kämpar under flera år för att kvalificera sig, och det är alltid spännande att se vilka lag som till slut tar sig hela vägen. I VM 2022 kommer det att finnas många stora nationer med, så det blir en mycket tuff turnering. Förutom de stora nationerna som alltid går långt i VM, så finns det alltid några lag som överraskar och går längre än vad man hade trott. Det är alltid roligare att följa en turnering när det finns många olika lag med, och därför blir VM 2022 extra spännande. Se hela spelprogrammet för VM 2022 och missa inte chansen att se dina favoritlag spela. 

Förberedelse inför VM 2022 - allt du behöver veta!

Det är inte långt kvar till VM 2022 i Qatar, och det är dags att börja förbereda sig. Här är allt du behöver veta om turneringen, från vilka lag som kommer att delta till hur man kan se matcherna på TV.

VM 2022 kommer att spelas mellan 21 november och 18 december. Turneringen kommer att innehålla 32 lag, inklusive värdlandet Qatar. Lagen kommer att delas in i grupper och spela för att gå vidare.

Första matchen kommer att spelas mellan Senegal och Nederländerna den 21 november, och finalen kommer att spelas den 18 december. Matcherna kommer att spelas på 12 olika arenor i 11 städer: Doha, Al Rayyan, Al Wakrah, Al Khor, Madinat ash Shamal, Education City Stadium, Lusail Stadium, Khalifa International Stadium, Ras Abu Aboud Stadium , Al Bayt Stadium och Jassim Bin Hamad Stadium.

Alla matcherna kommer att sändas på TV så se till att du kommer kunna se dom utan problem.

VM 2022 i Qatar - en folkfest för alla!

Det kommer att bli en fantastisk folkfest när VM 2022 i Qatar drar igång. Det kommer att finnas möjlighet för alla att uppleva den Qatariska kulturen och se hur man lever i landet. Det kommer också att finnas möjlighet för besökare att delta i olika aktiviteter, titta på matcher och uppleva den unika atmosfären. Detta är en chans för alla att lära känna Qatar på ett annat sätt, och det är en chans för Qatar att visa världen sin unika kultur.

Facebook
Twitter
Picture of Erik Nilsson

Erik Nilsson

Mitt namn är Erik och jag ansvarar för innehållet här på Fotbollskorren.se. Jag har jobbat med sportjournalistik i över 10 år och har varit på över 250 matcher live ifrån Allsvenskan och Superettan.