bayer leverkusen flagga

Poängställning i Bayer Leverkusen

Här kan du hitta nuvarande poängställning i Bayer Leverkusen. Du kan se både tabellen i Bundesliga och den interna poängligan. Vidare kan du också se hur många gula och röda kort spelarna i Bayer Leverkusen har dragit på sig denna säsong.

Snabba svaren

När grundades Bayer Leverkusen?

Klubben Bayer Leverkusen grundades 1904

När vann Bayer Leverkusen Bundesliga senast?

Dom har inte vunnit Bundesliga någon gång innan första ligavinsten 2024.

Poängställning i Bayer Leverkusen live tabell

Säsongen 2023-2024 så vann Bayer Leverkusen sin första Bundesligatitel sedan klubben grundades år 1904. Vinsten är det största som hänt klubben och fansen svävar såklart på moln. Här kan du se poängställningen just nu för Bayer Leverkusen.

Data provided by Scoreaxis

Intern Poängställning i Bayer leverkusen – Mål, assist & varningar

Här är livetabell med den interna poängställningen i Bayer Leverkusen. Du kan se både mål och assist, bara assist och även gula och röda kort i laget under säsongen.

Team data by Scoreaxis
bayer leverkusen spelare

Xabi Alonso stannar

Succétränaren Xabi Alonso stannar i Bayer Leverkusen trots att han fått flera fina erbjudanden ifrån andra klubbar. Han är nöjd där han är just nu och har sagt i intervjuer att han inte skulle vilja träna något annat lag på jorden just nu. Men facit som Bayer Leverkusen haft denna säsong så kan vi förstå varför.

xabi alonso
Facebook
Twitter
Picture of Erik Nilsson

Erik Nilsson

Mitt namn är Erik och jag ansvarar för innehållet här på Fotbollskorren.se. Jag har jobbat med sportjournalistik i över 10 år och har varit på över 250 matcher live ifrån Allsvenskan och Superettan.