Lista på fem spelare som kan göra stor skillnad under VM

Här är en lista på fem spelare jag tror kan spela en avgörande roll för sin nations framgång under VM. Kanske hittar du tips på spelare att spela på som skytteligavinnare i VM-2022. Hitta bästa odds på fotbolls VM 2022 innan du lägger ditt bet. Oddsen kan ofta skiljas nämnvärt från sida till sida.

1. Lionel Messi

Ni blir nog inte förvånade att jag tar med Lionel Messi som av många bedöms som världens bästa fotbollsspelare, efter en tung period förra året har Messi återigen visat vilken hög nivå han håller. I landslaget har han inte hållit samma klass men motivationen bör vara hög för 35-åringen i vad som kommer bli hans sista fotbolls-VM.

2. Eduardo Camavinga

Eduardo Camavinga är en av de mest lovande unga spelarna i fotboll. Han började sin karriär i Rennes, och har sedan dess gjort sig ett namn i den europeiska fotbollsvärlden. Han fyllde nyss 20 år, men har redan visat prov på sin exceptionella talang i Real Madrid. Han är snabb, tekniskt skicklig och har en bra passningsförmåga. Dessutom är han mycket stark i duellerna, och detta gör honom till en mycket intressant spelare att följa. Eduardo Camavinga kommer sannolikt att bli en av de stora stjärnorna inom fotboll under de kommande åren, och det finns ingen tvekan om att han kommer att ha en framgångsrik karriär.

3. Richarlison

Richarlison är en av de bästa fotbollsspelarna i världen. Han är kvick, teknisk och har ett bra skott. Han har redan gjort många mål i Premier League, och det verkar som om han bara kommer att bli bättre och bättre. Richarlison är en av de spelare som alltid ser ut att ha kul på planen, och det är nog det som gör honom till en av de mest populära spelarna i Premier League. Han är alltid glad och positiv, och hans leende smittar av sig på publiken. Det finns ingen tvekan om att Richarlison kommer att fortsätta imponera under sin tid i Premier League, och det kommer nog inte dröja länge innan han blir en av de absoluta stjärnorna i ligan.

4. Kylian Mbappé

Kylian Mbappé Lottin vann VM 2018 med Frankrike. Det är nog ingen som tvekar en sekund på att Mbappé kommer att göra avtryck detta VM. Trotts en ålder på bara 23 år så känns det som att Mbappé har varit med länge i världsfotbollen. Mbappé spelade i A-laget i Monaco redan som 15-åring och blev ordinarie i PSG som 17-åring.

5. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo är en av världens bästa fotbollsspelare och har varit det under många år. Han har haft en tuff period på sistone med skador och dålig form, men nu verkar han vara tillbaka på banan. I landslaget har han alltid gjort skillnad och med sin erfarenhet kommer han att spela en avgörande roll i Portugals VM-kampanj.

Facebook
Twitter
Bild av Erik Nilsson

Erik Nilsson

Mitt namn är Erik och jag ansvarar för innehållet här på Fotbollskorren.se. Jag har jobbat med sportjournalistik i över 10 år och har varit på över 250 matcher live ifrån Allsvenskan och Superettan.