Detta bör du tänka på när du ska välja en sida att betta hos

Oavsett vad man tycker om det så har fotboll och betting alltid varit sammanlänkade. Många tycker om att lägga ett spel på en stormatch för att addera lite extra krydda och intresset för betting fortsätter att växa. Idag så finns det en enorm mängd olika spelbolag man kan välja att vända sig till och det är lätt hänt att man blir överväldigad.

Som tur är så finns det några saker som är viktiga att tänka på när man ska välja ett spelbolag. I den här texten kommer vi att dela med oss av några saker om är bra att hålla i bakhuvudet när man försöker göra ett val av sida att betta hos. Vi kommer däremot inte att ge några tips eller listor på specifika spelbolag. Om du är intresserad av detta så är kan du besöka Kelbet.se där man kan hitta information och länkar direkt till olika spelbolag.

Hur många olika sätt att betta finns det?

Den vanligaste metoden för betting idag är 1X2 metoden, där ettan står för hemmalagets vinst, X:et står för oavgjort och tvåan för bortalagets vinst. Även om det fortfarande är väldigt populärt med den klassiska 1X2 metoden, så är det många som tycker om att betta på alternativa sätt. Idag så erbjuder vissa spelbolag dels möjligheten att sätta ihop egna kuponger lite efter eget behag, samtidigt som många också tycker om att spela på matcher live. Genom att välja ett lite större och mer väletablerat spelbolag så kan du därmed också ge dig själv större möjligheter till olika sorters spel.

Hur ser möjligheterna för att spela på mobilen ut?

Att kunna spela på mobilen har blivit väldigt viktigt för många, oavsett om man föredrar att spela på sport eller testa lyckan med olika slotspel. Att ett spelbolag erbjuder antingen en app eller en välfungerande mobilhemsida kanske inte låter som jätteviktigt i dagsläget men du kan komma att uppskatta det enormt när du sitter fast på bussen på vägen hem och vill hinna med ett spel innan en match sätter igång.

Bonusar är inte allt

Även om bonusreglerna i Sverige är rätt hårda så erbjuder idag så gott som alla spelbolag någon form av bonus till nya kunder. Även om det kan vara lockande att gå till det spelbolaget som erbjuder den bästa bonusen så är det klokt att tänka efter en extra gång innan man gör ett val. En stor bonus spelar ingen roll om du inte tycker om att spela på sidan i fråga. Det viktigaste är att hitta en sida man känner sig bekväm med och som gör det roligt och enkelt att betta.

Facebook
Twitter
Picture of Erik Nilsson

Erik Nilsson

Mitt namn är Erik och jag ansvarar för innehållet här på Fotbollskorren.se. Jag har jobbat med sportjournalistik i över 10 år och har varit på över 250 matcher live ifrån Allsvenskan och Superettan.