mason greenwood marseille

Real och Barca sneglar på Greenwood

Snacka om att Mason Greenwood har hamnat i blåsväder! Den här killen har verkligen varit i allas mun sen han lämnade Man United. Nu verkar det som att både Real Madrid och Barcelona är sugna på att få tag i honom, om man ska tro på vad HITC säger.

Greenwood drog från United i somras efter en jäkla soppa med anklagelser om våldtäkt och misshandel. Han hade inte spelat för klubben sen 2022, så det var väl ingen större överraskning. United slängde in nån slags återköpsklausul när dom sålde honom, men dom verkar inte vara så taggade på att använda den trots att han faktiskt spelat bra på sistone.

Men här kommer det intressanta – om Greenwood skulle hamna i nån av de där spanska storklubbarna, så kan United ändå tjäna en slant. Dom var ju smarta nog att fixa en återförsäljningsklausul när dom gjorde sig av med 22-åringen. Så United kanske skrattar hela vägen till banken i slutändan, vem vet?

Facebook
Twitter
Bild av Erik Nilsson

Erik Nilsson

Mitt namn är Erik och jag ansvarar för innehållet här på Fotbollskorren.se. Jag har jobbat med sportjournalistik i över 10 år och har varit på över 250 matcher live ifrån Allsvenskan och Superettan.