Tv-tider för fotboll

Här hittar du tv-tider för fotboll. Precis som du uppskattar vi kontinentala mästerskap som Copa América och Europamästerskapet i fotboll; internationella mästerskap som världsmästerskapet i fotboll samt fotboll vid olympiska spelen; klubblagsturneringar som Champions League och Europa League; nationella turneringar som Allsvenskan, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Premier League och Serie A. Förutom datum och klockslag behöver du vetskap om vilka kanaler som sänder respektive mästerskap och turnering för att inte missa var och varannan fotbollsmatch. Den typiske tv-tittaren har inte möjlighet att hålla reda på tv-tider för fotboll – vi underlättar din vardag genom att tillhandahålla aktuella tv-tider för fotboll.

I rullgardinen hittar du uppdaterade tv-tablåer för diverse fotbollsmästerskap och fotbollsturneringar. Kontinentala och internationella mästerskap spelas vart fjärde år, klubblags- och nationella turneringar spelas årligen. Tv-tablåer uppdateras inför gruppspelet i respektive mästerskap och turnering, efter gruppspelen uppdateras tv-tablåerna löpande. Eftersom vi ser stolthet i att erbjuda besökare uppdaterade tv-tablåer försäkrar vi dig om att tv-tablåerna är uppdaterade inför mästerskapen och turneringarna. På Fotbollskorren arbetar vi för att underlätta för dig och andra besökare, och möjligheten att se fotboll på tv är ett grundläggande behov för den fotbollsintresserade. Det vet vi av egna erfarenheter.

Eftersom kontinentala och internationella mästerskap endast spelas vart fjärde år dröjer det fyra år mellan uppdateringarna för respektive tv-tablå. Det får du leva med, vi kan ju inte trolla med knäna. Däremot kommer tv-tablåer för klubblags- och nationella turneringar uppdateras åtminstone en gång per år – i fallet klubblagsturneringar kommer tv-tablåerna uppdateras inför gruppspelet, sedan kommer tv-tablåerna uppdateras löpande inför åttondels-, kvarts- och semifinaler samt inför finalerna i turneringarna. Förhoppningen är att du återkommer till oss för att hålla dig uppdaterad på tv-tider för fotboll – oavsett om du föredrar kontinentala eller internationella mästerskap, klubblags- eller nationella turneringar.

Sommaren 2016 sänder SVT och TV4 fotbolls-EM. Viasat sänder olympiska sommarspelen 2016.

Prenumerera på EM-kalendern