EM i fotboll börjar snart. För att du inte ska missa nån match, för att undvika dubbelbokningar i kalendern bör du hålla dig ajour. Genom att prenumerera på fotbollskorrens EM-kalender så undviker du just detta och kan njuta av alla matcher i sommaren. Det är busenkelt och nödvändigt!

Kalendern kommer ge dig information om matchens startid, vilken stad och arena som gäller, vilken grupp lagen tillhör samt vilken tv-kanal som visar matchen. Dessutom så kommer bästa oddsen att levereras i kalendern om man är sugen på att lägga ett litet spel för att höja stämningen och spänningen under matchens gång.

EM-kalendern

Med några enkla steg så finns alla matcher med starttid, stad, arena och annan nödvändig information med dig hela tiden i din telefon eller padda. Följ instruktionerna nedan för att börja prenumerera du med! Kalendern uppdateras automatiskt och du behöver inte göra nåt.

Kalendern fungerar med alla sorters enheter och för alla sorters appar och operativsystem.

Instruktioner

Här under följer instruktioner för olika system. Följ dessa enkla steg så har du snart kalendern uppdaterad med alla matcher under EM 2016.

Apple logo För iPhone, iPad, Mac

  1. Använd enhetens webbläsare/browser.
  2. Klicka på följande länk EM-kalendern
  3. Klicka på prenumerera.
  4. Klart!

Android logo För Android/Google Kalender

  1. Gå till din google kalender, du måste ha ett google konto.
  2. I sektionen ”Andra kalendrar” klickar du på pilen till höger, sen väljer du ”Lägg till Webbadress”
  3. Ange följande url: http://fotbollskorren.se/em2016-fotbollskorren.ics klicka på ”Lägg till kalender”
  4. Klart!

Apple logo För Outlook

  1. Klicka på följande länk: EM-kalendern
  2. Öppna länken i Outlook.

Nu kan du njuta av EM 2016 i Frankrike i lugn och ro. Inga dubbelbokningar, inga missade matcher och ingen anledning längre för att inte se alla matcher.

iCal och ics

Fotbollskorrens EM-kalender följer den generella standarden för iCal formatet som stödjs av dem allra flesta kalenderleverantörerna. För att avbryta prenumerationen tar du helt enkelt bort kalendern från din enhet. Du kan också välja att dölja kalendern tillfälligt.