Nordicbet

Nordicbet är numer en av de mest populära vadslagningsfirmorna i Skandinavien. De finns även i Storbritannien. Eftersom Nordicbet omfattar hela den svenska marknaden – samt den norska fotbollen – ända ner till division 4, har Nordicbet en mycket stark placerig i Sverige. Nordicbet täcker dessutom ishockey och presenterar denna sport när den är som bäst.

1 000 kr
100%
Ta bonusUtformningen av sidan är omfattande men enkel. Den visar målservice, statistik, resultat och har till och med en vadslagningsräknare. Grafiken är tydlig och navigeringen är enkel. Du kan enkelt gå var du vill. Webbplatsen finns på engelska, norska, finska, danska och naturligtvis på svenska.

Nordicbet Odds

Nordicbet erbjuder sina besökare regelbundna specialerbjudanden på Scandinavian UK fotboll och andra stora sportevenemang. Nu har Nordicbet även live streaming-funktion. Något som dessutom är gratis för kunder i vissa länder. Dessa länder är Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Lettland och Litauen.

På Nordicbet live streaming kan man njuta av många stora sportevenemang. Dessa sportevenemang kan vara fotbollslandskamper, italienska Serie A och B, engelska Carling Cup, Championship, Division 1 och 2, bästa fotbollsligorna i Frankrike, Belgien, Holland, Portugal, Skottland, Danmark, Sverige, Polen, Argentina och Brasilien.

Nordicbet erbjuder också många tennishändelser såsom ATP, WTA, Davis Cup och Federation Cup. Nordicbet erbjuder också andra sporter såsom basket, volleyboll, handboll och biljard.

För spelaren på språng finns Nordicbet mobil betting och mobila casino. Dessa är tillgängliga för de flesta telefoner. På så sätt kan du njuta av spel från din smartphone också.

Odds, erbjudanden och bank

Du kan satsa på fasta odds, dubbel chans, halvtid/heltid, under/över, asiatiska handikapp med mera. Nordicbet erbjuder också mycket konkurrenskraftiga odds jämfört med andra spelbolag. Du har en utmärkt täckning av skandinaviska och brittiska fotbolls- och ishockeyevenemang.

Insättningar och uttag kan göras via kreditkort, Skrill, Neteller, Entropay, WebMoney eller ClickandBuy. Du kan även använda vanlig banköverföring. Det finns lokala skräddarsydda lösningar för Skandinavien. Kolla gärna upp dessa innan du börjar spela.

Nordicbets bonus

Nordicbet erbjuder 100 % bonus på din första insättning upp till 1000kr. Du måste först dock läsa villkoren för Nordicbets bonus. Dessa är de samma för alla länder. När du gör en insättning kommer bonusen att krediteras ditt konto. Det händer inom några timmar innan din insättning görs. Bonusen är omedelbar. Men du måste omsätta pengarna i spel minst sex gånger innan du kan hämta ut din vinst i reda pengar. Om du är bosatt i Sverige, Norge, Danmark eller Finland kan du använda dig av bonusen. Minsta odds för spelkupongen är 1.80.

Övergripande intryck

Nordicbet kan betecknas som den bästa sidan för spel i Skandinavien. Mycket av den utnämningen grundas på deras utmärkta service. Den finns på svenska och innebär ett bekant språk och allmän trevnad. Om du är från något av de nordiska länderna är Nordicbet helt enkelt spelsidan för dig.

Kundsupporten är tillgänglig 24/7. Chatt, e-post och telefonsupport finns tillgänglig hela tiden.