Betsson

Betsson är ett svenskägt företag inom onlinespelindustrin. Sidan lanserades på nätet under 2000 och har sitt huvudkontor på Malta. Den ursprungliga gruppen som startade Betsson har 40 års erfarenhet på området. Betsson erbjuder både en traditionell vadslagningstjänst och en oddsbörs. Betsson är numer även introducerad på OMX nordiska börs. På sidan kan du också njuta av pokerrum, casino, ekonomisk handel, bingo, spel och skraplotter.

Beösk Betsson och hämta deras bonus på 1 000 kr, klicka här >>

Betsson odds

Betsson sportsbook och oddsbörs fungerar mycket bra. Du kan enkelt spela på flera olika sorters vadslagningar till olika priser. Samtidigt kan du spela direkt mot andra spelare. Betsson tar endast 1 % i provision på vinsten. Betssons poängprogram är ganska unikt. Alla spelare får poäng på sina spel. Den totala poängen avgör nivån på medlemskapet. Med högre poäng kan du få bättre erbjudanden och större bonusar.

In- och utbetalningar

Du kan sätta in pengar med Visa, Eurocard och Mastercard kreditkort, Moneybookers, Click2Pay, Entropay, Ukash Wirecard och banköverföring. Du kan mycket enkelt göra uttag med hjälp av Skrill. En sådan överföring sker omedelbart. Detta är det snabbaste sättet då restriktioner från bankerna gör att du inte kan få insättning tillbaka till ditt kreditkort. Alla transaktioner är krypterade eftersom Betsson är ett VeriSign Secured företag.

Det minsta beloppet du kan satsa på Betsson är en tiondel av din valutaenhet. Det vill säga 10 öre om du bor i Sverige. För de som spelar med euro blir det då 0,10 €. Det högsta beloppet en enskild kund kan vinna är € 5000 per spelomgång.

Betssons täckning

Betsson Sports erbjuder stora täckning på betting. Betssons sportbook erbjuder nästan alla europeiska fotbollsmatcher på olika nivåer. Det finns god täckning även för andra sporter, såsom tennis, ishockey, golf, cricket, Rugby Union, Formel 1, NFL och NBA. Täckningen för vadslagning inom fotboll är den mest attraktiva. Du kan även satsa på så udda områden som politik, affärer, utmärkelser inom filmindustrin med mera.

Vad du kanske gillar och inte gillar

Du kommer definitivt att gilla täckningen för fotbollsbetting – även om täckningen för andra sporter i och för sig också är attraktiv. Du kommer troligen också att gilla de olika europeiska fotbollsturneringarna. Gränssnittet för vadslagningen är mycket användarvänlig. Du kommer att gilla det. Systemet med utbetalning via Skrill är mycket bekvämt och snabbt. Dess enkelhet och belöningssystem i samband med ditt spelande är en stor fördel. Du kan bland annat få tillgång till bättre erbjudanden och bonusar. Liveoddsen som erbjuds på Betsson är också mycket attraktiva. De är lätta att följa och trevligt att titta på. Funktionen ‘game display’ är också något du förmodligen kommer att gilla.

Betting med Betsson

Den totala poängen för Betsson är bra. Betsson blir en av de högst rankade vadslagningsfirmorna. Europa har med Bettsson en toppkandidat inom spelindustrin. Om du vill spela på en europeisk gamblingsida, kan du lita på Betsson. Du har 24/7 kundservice via e-post, chatt eller telefon.

Betsson odds exempel

Betsson odds exempel