Betting och odds på nätet

Betting på nätet har på senaste åren fullkomligt exploderat.  Många nya spelportaler erbjuder numera odds spel på flera olika marknader. Det allra senaste som har dykt upp är att man kan spela på live odds. Det innebär att man under matchens gång spelar på odds som ändras utefter matchbilden. Det klassiska spelet är ju stryktipset, men numera kan du spela på allt från vem gör första målet, vem får första hörnan till vilket resultat det ska bli i halvtid mm.

En annan del  i det hela som också har utvecklats är att från att enbart kunna spela på engelsk fotboll och premier league så kan man idag spela på i stort sett varenda liga i hela världen. Här skiljer sig  dock de olika spelportalerna åt. Så de kan vara värt att leta lite efter den som ger odds på den ligan man själv är ute efter. Samtidigt gäller att jämföra och hitta dem bästa oddsen på det spelet man vill lägga. Förutom detta så bör man titta efter vilka bonusar, erbjudanden man kan få som en lojal spelare hos bolaget.

Bäst på odds just nu

1 000 kr
100%
Ta bonus


Odds i mobilen

Att kunna spela i mobilen på livespel under tiden man följer matchen har på senaste tiden blivit ett måste för oss spelare. Därför bör man väga in när man väljer vart man ska lägga sitt odds att den mobila varianten för betting är bra och enkel. Betting och odds i mobilen eller plattan är ett måste! Här kan du läsa mer om hur man sätter odds.

Vilken betting sajt ska man välja?

Som sagt så är ovan nämnda faktorer viktiga tycker vi. Men sen är också känslan man får på själva betting sajten minst lika viktig, det ska vara en skön sajt med bra odds som man vill återvända till varje dag för att lägga sitt sportsspel. Vi ska försöka hjälpa till med det och recensera flera av dem stora spelportalerna.

betting exempel